Lou Rhodes naar Den Haag en Amsterdam

Naast haar succes met triphopband Lamb heeft de Engelse zangeres Lou Rhodes ook een soloproject onder haar eigen naam. Met een stem die net zo intens is als op het werk van Lamb, sloeg ze sinds het eerste soloalbum in 2006 op muzikaal gebied wel een andere weg in. De elektronische klanken van triphop zijn daarop ingeruild voor een minimale en verstilde klank en mooie folk achtige nummers met dromerige en sobere instrumentatie. Haar eerste album ‘Beloved One’ werd genomineerd voor de Nationwide Mercury Music Prize. Ondertussen is Rhodes toe aan haar vierde album, ‘theyesandeye’.

Op 10 november komt ze naar Den Haag voor een optreden in de Nieuwe Kerk en op 12 november voor een intieme show naar Bitterzoet, Amsterdam. De voorverkoop voor Bitterzoet start 30 september.

Website Paradiso

Website Lou Rhodes

Lamb

Foto: Lou Rhodes (Lamb), Melkweg, Amsterdam 2012

Een reactie plaatsen