DICE @ TivoliVredenburg, Utrecht, 18-02-2017

‘Hello fuckers!’ Het klinkt wat misplaatst uit de mond van Cherry Glazerr’s Clementine Creevy in de keurige foyer van TivoliVredenburg. Uitdagend knalt ze er meteen vol in met ‘Sip O’ Poison’, maar dit publiek komt niet om te moshen. Ze komen gewoon nieuwe bandjes checken. En dat is ook waar deze inmiddels derde editie van showcase festival DICE in eerste instantie voor bedoeld is. In samenwerking met Friendly Fire en EKKO heeft TivoliVredenburg een mooi afwisselend programma neergezet met zes opkomende

bands/artiesten waarvan sommige voor het eerst op Nederlandse bodem spelen. Zo ook singer-songwriter Laurel Arnell-Cullen die onder haar artiestennaam Laurel even eerder indruk maakte in de foyer en zich verbaasde over het verschijnsel ‘rookruimte’ waar ze voor stond te spelen. Mooie popliedjes op gitaar met een gebroken stem gebracht. Afsluiter deze avond in de Pandora zaal was het Britse EKKAH. Rebecca Wilson en Rebekah Pennington waren eerder dit jaar al te zien op Eurosonic. Met hun combinatie van funk en disco zorgden ze er voor dat er uiteindelijk toch nog beweging kwam in het publiek.

Zie ook de foto’s bij Pinguin Radio: http://pinguinradio.com/archive/nieuws/2017/02/live-foto-review-dice-tivolivredenburg-45423

Cherry Glazerr is op 11 mei nog te zien in Bitterzoet, Amsterdam.

De datum voor de volgende editie van DICE is 17 mei 2017!

 

Een reactie plaatsen