Bijzondere act op Down The Rabbit Hole

Eén nieuwe bekendmaking, maar wat voor een. Anohni –leadzanger/songwriter van Antony and the Johnsons- komt met een hagelnieuwe, revolutionaire liveshow naar een select groepje Europese festivals. In Nederland kun je haar exclusief op Down The Rabbit Hole zien.

antony-hegarty 01

Anohni ken je misschien beter als Antony Hegarty, de engelachtige singer/songwriter van Antony and the Johnsons. Voor haar nieuwe project Hopelessness dook de Britse onder haar eigen naam de studio in met producers Oneohtrix Point Never en Hudson Mohawke van Warp Records.

Eerder werd al bekend dat o.a. PJ Harvey, Courtney Barnett, Savages, Daughter, The National en Glen Hansard naar ‪#‎DTRH16 komen. Kijk voor het volledige programma dat tot nu toe bekend is op www.downtherabbithole.nl   Binnenkort nog meer bevestigingen!

Een ticket voor drie dagen nachten festival kost slechts €125,- (excl. servicekosten) en is verkrijgbaar via ticketmaster.nl.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.