Eerste namen najaar editie London Calling

Nog maar net bijgekomen van de lente editie van London Calling worden we al weer getrakteerd op een nieuwe lichting namen voor de komende najaar editie waarbij de vrouwen zeer goed vertegenwoordigd zijn.

Indie rock band The Duke Spirit met zangeres Liela Moss is geen nieuwkomer, maar brak tot nu toe nooit door in Nederland. Onlangs brachten ze hun nieuwe album ‘KIN’ uit. Op de vrijdag kunnen we kennis maken met WALL, postpunk/nowave uit New York met o.a. Vanessa Gomez op drums, Elizabeth Skadden, bas en zang en zangeres/gitariste Sam York.

Riothorse Royale bestaat uit Madi Diaz en Emily Greene. Hoe kwetsbaar en fluweelzacht hun vocalen zijn, zo hard en fel is het geluid dat ze produceren. En dan is daar nog Adia Victoria met blues en country uit Nashville.

Daarnaast zijn Wild Beasts, die ook in 2008 al van de partij was en The Lapelles (britrock) bevestigd.

De najaar editie van London Calling vindt plaats vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober in Paradiso Amsterdam. De voorverkoop start op 3 juni.

Website London Calling

Website Paradiso

The Duke Spirit

Foto: Liela Moss, The Duke Spirit, 2008

 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.