Lianne La Havas in oktober solo in Paradiso

Het intieme solo-optreden dat Lianne La Havas twee maanden geleden in de tuin van Paradiso Noord gaf beviel haar zó goed, dat ze het op dinsdag 18 oktober nog een keer dunnetjes overdoet in Paradiso Amsterdam.

Begin dit jaar verscheen de ‘Blood Solo’ EP van de Britse soulzangeres, met daarop solo-uitvoeringen van een deel van de tracks die op het voorgaande album ‘Blood’ te vinden zijn. De vertaling van de EP naar het podium maakt Lianne La Havas door een klein aantal concerten zonder haar band te geven. Het optreden op dinsdag 18 oktober in Paradiso is een van de weinige kansen om haar solo aan het werk te zien.

De kaartverkoop begint op vrijdag 26 augustus om 10:00 uur via www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Lianne-la-Havas-solo.htm

Lianne La Havas

Foto: Lianne La Havas, Tolhuistuin 2016

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.