Agnes Obel, Honeyblood, Mitski, Aurora en veel meer voor Best Kept Secret

Na de bekendmaking van Radiohead en Arcade Fire voor Best Kept Secret bleef het een tijd stil, maar vandaag stort het festival maar liefst 60 nieuwe namen over ons uit. En voor Women In Music zitten daar hele mooie bij zoals Agnes Obel en Honeyblood die respectievelijk na vier en drie jaar weer terug keren naar het prachtige festival in Hilvarenbeek. En dan zijn daar nog Aurora, Metronomy, Jenny Hval, Kadhja Bonet, Kaitlyn Aurelia Smith, Laurel Halo (dj set), Mannequin Pussy, Mitski, Sløtface, Sundara Karma, Tall Heights, The Courtneys en Toxe.

Agnes Obel

Foto: Agnes Obel, Best Kept Secret 2013

Honey Blood

Foto: Honeyblood, Best Kept Secret 2014

Maar er is natuurlijk veel meer! Voor al deze namen en verdere info ga je naar: http://www.bestkeptsecret.nl

Best Kept Secret Festival 2017

Er zijn alleen nog dagkaarten voor de vrijdag te krijgen. Deze gaan a.s. vrijdag 17 februari om 10.00 uur in de verkoop!

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.