I Can Be Your Hero @ Tolhuistuin, Amsterdam, 15-05-2017

Op 15 mei studeerden Pitou Nicolaes, Rosa Sanne en Andrew Riezebeek af aan het Conservatorium van Amsterdam. Onder de titel ‘I Can Be Your Hero’ presenteerden deze helden zich met diverse projecten in de Tolhuistuin.

Rosa Sanne deed dat achter de piano als Rosa en later met band met de catchy elektronica van Oona. Andrew als gitarist bij Ann White waarvan zangeres Wieteke Wijte vorig jaar afstudeerde en met zijn eigen project Mannahatta met wederom Wieteke Wijte als zangeres. Ook speelde hij met het nieuwe project van Pitou Nicolaes, Moody. Pitou omschreef dit vooraf als: “In MOODY zit alles wat ik als muzikant in m’n eerste EP nog niet heb kunnen laten zien – schreeuwen, seks, woede, en al dat soort. Het is misschien een blik in de toekomst, of gewoon een eenmalige uitbarsting”. Eerlijk gezegd is het niet te hopen dat dit eenmalig was, want wat was dit fantastisch! En dan zou ik nog bijna vergeten dat ze eerder op de avond natuurlijk ook nog ‘gewoon’ als Pitou haar kwaliteiten als singer-songwriter had laten horen.

Pitou, Rosa Sanne en Andrew… gefeliciteerd! En heel veel succes voor alle andere studenten die de komende tijd gaan afstuderen aan het CVA.

Wil je er bij zijn? Voor het volledige programma klik je hier 

 

 

 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.