Myrkur naar TivoliVredenburg

Myrkur is het intrigerende project van de Deense zangeres/muzikante Amalie Bruun. Haar unieke combinatie van blackmetal, folk en gothic klinkt mede door het gebruik van koorzang vaak betoverend en duister tegelijk. Onlangs bracht ze haar tweede album ‘Mareridt’ uit. Over haar komende optredens zegt ze:

Photo by Daria Endresen

 

 ‘I will perform traditional Nordic folk songs + acoustic versions of my own compositions, both from my debut and new record ‘Mareridt’. I am bringing a small group of very talented folk musicians and girls’ choir singers to perform a handful of exclusive shows in unique and special venues around Europe’. Voor liefhebbers van Chelsea Wolfe, Marissa Nadler en Anna Von Hauswolff.

Op 20 januari staat Myrkur in Cloud Nine van TivoliVredenburg in Utrecht.

Website Myrkur: www.myrkurmusic.com 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.