Jaaroverzicht 2017

Op oudejaarsdag wil ik kort terugkijken op het afgelopen jaar. Een bewogen jaar waarin veel vrouwen in opstand kwamen tegen seksuele intimidatie en/of aanranding in het algemeen (#MeToo), maar zeker ook binnen de muziekindustrie. Waarin vrouwen opkwamen voor gelijke behandeling, ook voor wat betreft hun podiumpresentatie. Maar er waren ook genoeg vrouwen die zich daar niet zo zeer mee bezig hielden en zich vooral concentreerden op het maken van muziek. Het afgelopen jaar mocht ik weer heel veel optredens vastleggen, portretten maken en interviews doen met bijzondere, mooie mensen en heb geprobeerd dit samen te vatten in 15 beelden.

Ik wil iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, hieraan heeft bijgedragen.

Naast deze terugblik kijk ik ook graag vooruit naar een nieuw jaar waarin al veel mooie namen zijn aangekondigd waaronder The Mysterons, Myrkur, Marika Hackman, Pale Waves, Dream Wife, First Aid Kit, Anna von Hausswolff en Patti Smith. Ik heb er zin in!

Alle geluk voor 2018!

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.