Skating Polly @ Vera, Groningen, 06-09-2018

In 2009 vormden stiefzusjes Kelli Mayo en Peyton Bighorse, destijds nog maar respectievelijk 9 en 14 jaar oud, Skating Polly. Met hun zelfbenoemde ‘Ugly Pop’ leverden ze inmiddels vijf albums af en tourden ze met bands als Babes In Toyland en Kate Nash, bij wie we ze vorig jaar als support in de Melkweg zagen.

Op dat moment al met broer Kurtis Mayo die zich net bij de band had gevoegd. In Vera trapten ze donderdag hun eerste Europese headline show af en deden dat overtuigend met een afwisselende set van oud werk en van hun laatste album ‘The Make It All Show’. Een strakke energieke show waarbij ze regelmatig van instrument wisselen (‘Look, now I’m here’).

Op 9 september kun je ze nog zien in het café van Paard, Den Haag. Zeker doen!

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.