Welcome To The Village maakt muziekprogramma compleet

Vandaag maakt Welcome To The Village het muziekprogramma compleet met o.a.: Arp Frique & Family, Kate NV, Saint Agnes, DJ Marcelle, GRRRL, Peuk, shishi, Sweet Release Of Death, Lei Di Dai (GRRRL), Blurry Future, Vera en Haar Mannen en The Bakabanas.

Foto: Saint Agnes, Paradiso 2019

‘Welcome to The Village is een vierdaags festival voor podiumkunst, beeldende kunst, social design, voedsel, en innovatie dat jaarlijks in juli plaatsvindt in natuurgebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Het festival laat zich zowel op het podium als achter de schermen inspireren door de Sustainable Development Goals. Dat betekent dat we ons inzetten voor een wereld die werkt, met minder ongelijkheid tussen verschillende bevolkingsgroepen, waar mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn, die draait op duurzame energie en waar veel aandacht is voor innovatie’, aldus de omschrijving van de organisatie. Ook dit jaar creëert ze vier dagen lang een mini maatschappij waar nog echt iets te ontdekken valt met een mix van stijlen uit diverse continenten en waar gestreefd wordt naar een man/vrouw verdeling van 60/40%.

Eerdere namen die al bekend gemaakt werden zijn o.a.: Blind Boys of Alabama and Amadou & Mariam, Jenny Lewis, Julia Jacklin, Mattiel, Indian Askin, Nilüfer Yanya, WWWater, Haiku Hands, Donna Blue, Wiyaala, S10, Whispering Sons, AWA, Lucidvox, Mahsa Vahdat, Hilbrandt, Club Gewalt – WIR SIND AMAZONE en Hilde Sandvold – Dans, for Satan.

Welcome To The Village vindt plaats op 18, 19, 20 en 21 juli 2019 in de Groene Ster te Leeuwarden.

Voor de volledige line-up en alle verdere info ga je naar: https://welcometothevillage.nl 

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.