Violetta Zironi – When I Wake

Violetta Zironi bracht tot nu toe twee EP’s uit. ‘Half Moon Lane’ uit 2017 en in juni van dit jaar ‘Scenes From My Lonely Window’. De Italiaanse vertelt kleine verhaaltjes, veelal persoonlijk, verpakt in mooie melodielijnen. Een mix van folk en americana, met de warmte van de Mediterrane. Eerder dit jaar stond ze al op Eurosonic en onlangs als support van Don McLean in het Amsterdamse Bos.

Vandaag voegt Violetta met de single ‘When I Wake’ een nieuwe verhaaltje toe. Een melancholisch gitaarliedje met strijkersarrangementen over eenzaamheid en de hoop dat er iets is veranderd als je wakker wordt. Versterkt door die altijd warme stem.

Op 14 oktober staat ze met een intieme show in de Melkweg, Upstairs.

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.