Eerste namen najaar editie London Calling

Het is stil geworden en het zal nog een tijd stil blijven nu alle festivals en concerten zijn afgelast vanwege het rondwarende corona virus. Voorlopig tot 1 september, maar eigenlijk is het nog volslagen onduidelijk hoe lang deze situatie gaat duren en in welke vorm er weer opgestart gaat worden. Voor een deel van de afgelaste concerten is een nieuwe datum gevonden in het najaar of in 2021. Andere optredens blijken niet als headliner show terug te keren, maar als onderdeel van een festival zo blijkt uit de aankondiging van de eerste namen voor de najaar editie van London Calling in Paradiso. TOPS en Porridge Radio zijn hier de eerste voorbeelden van. Beiden stonden ook al geprogrammeerd op eerdere edities van London Calling. Deze bands worden aangevuld met Dry Cleaning dat dit jaar op Motel Mozaïque zou staan, Chubby & the Gang, LA PRIEST en The Blinders.

Foto: Porridge Radio, London Calling 2018

Dagkaarten en passe-partouts zijn vanaf 1 mei om 14:00 verkrijgbaar. Tevens wordt er dan een speciaal ‘GOD SAVE LONDON CALLING TICKET’ gelanceerd in een oplage van 20 stuks. Voor alle info ga je naar: www.londoncalling.nl/tickets 

Foto: TOPS, London Calling 2012

Please follow and like us:
fb-share-icon0

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.