Best Kept Secret festival maakt volledige programma bekend

Vandaag heeft Best Kept Secret in één klap haar volledige programma bekend gemaakt. Wederom biedt het festival veel ruimte aan vrouwelijke artiesten. Wat te denken van Beach House, Jehnny Beth en Wolf Alice dat hier in 2018 ook al een geweldig optreden gaf. Of de 82 jarige Amerikaanse soul- en gospelzangeres Mavis Staples.

Foto: Wolf Alice @ Best Kept Secret 2018

Andere namen zijn: Sigrid, Jesse Ware, Sampa The Great, Altin Gün, Big Thief, Metronomy, Froukje, Sky Ferreira, Beach Bunny, Faye Webster, Porridge Radio, Cassandra Jenkins, Holly Humberstone, Keyaa, Jensen McRae, Automatic, Just Mustard, Spelling, Gustaf, Yasmin Williams en onze eigen Wies. En dan zijn er natuurlijk grote namen als Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en Alt-J.

Kijk voor het volledige programma en alle andere info op de site: www.bestkeptsecret.nl

Best Kept Secret vindt plaats op 10, 11 en 12 juni 2022 bij de Beekse Bergen, Hilvarenbeek.

Alle weekendtickets en accommodaties voor Best Kept Secret gaan in de verkoop op dinsdag 30 november.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.