Jyoti Verhoeff presenteert BARE in Ruïnekerk

Op 9 april 2016 vindt in de Ruïnekerk te Bergen het release-concert plaats van ‘BARE’, het nieuwe album van de Bergense componiste/pianiste/zangeres Jyoti Verhoeff. Het is een betoverende verzameling geworden van akoestische live opnamen die uitgebracht wordt als Limited Edition Vinyl.

Na haar debuut-EP “Phoenix” in 2013, bracht Jyoti Verhoeff in 2014 het prachtige dubbelalbum “Riven – Full Moon / Dark Moon” uit, waarvoor bij de release groots werd uitgepakt in een uitverkocht Paradiso. Tevens werd haar muziek gebruikt in de film “De nieuwe Wildernis – In dialoog met de natuur.”

Jyoti Verhoeff

Foto: Jyoti Verhoeff, Hoeve Overslot 2014

Voor de presentatie van ‘BARE’ is gekozen voor de intieme setting van de Ruïnekerk te Bergen, de woonplaats van Jyoti.  Voor deze speciale gelegenheid worden Jyoti Verhoeff en Maya Fridman (cello) begeleid door een strijkkwartet, accordeoniste en harpiste.

 

Jyoti Verhoeff – Release concert BARE

Ruïnekerk, Bergen NH

Zaterdag 9 april 2016

Aanvang 20:00

Meer informatie en kaarten: http://www.jyotiverhoeff.nl/ruinekerk/

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.