Jennifer Batten naar Manifesto

De Amerikaanse  Jennifer Batten is bij het grote publiek bekend als de voormalig gitarist van Michael Jackson. Ze speelde mee tijdens de Bad, Dangerous en History tournees en viel altijd op door haar extravagante kapsels en kleding. Ook speelde ze met Jackson tijdens de pauze van de Superbowl XXVIIs. Een half miljard mensen uit 80 verschillende landen zagen dit optreden.

Daarnaast heeft Jennifer Batten drie jaar bij Jeff Beck in de band gezeten. Ze speelde de albums “Who Else” en “You Had It Coming” in en ging ook mee op beide wereldtournees.

jennifer-batten-credit-aliha-sbach-1200-80

Solo bracht ze drie studio albums uit die moeilijk in een hokje te stoppen zijn. De stijlen rock, funk, soul, hardrock, singer-songwriter en zelfs dance worden door Jennifer in de blender gegooid. Naar Manifesto komt ze met haar band en naast veel eigen werk komen  er ook  zeker enkele Michael Jackson klassiekers voorbij.

Jennifer Batten wordt algemeen beschouwd als één van de beste vrouwelijke gitaristen ter wereld. Zorg dat je dit unieke concert niet mist!

Website Jennifer Batten

Website Manifesto

 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.