Elf nieuwe namen voor Welcome To The Village

Een van de leukste festivals van Nederland, Welcome To The Village, wordt dit jaar vijf jaar! Het festival in recreatiegebied De Groene Ster bij Leeuwarden heeft vandaag weer 11 nieuwe namen bekend gemaakt te weten: 65daysofstatic (UK), Truckfighters (ZWE), Benjamin Francis Leftwich (UK), Meatbodies (USA), Death Alley (NL), Black Honey (UK), The Wanton Bishops (LIB), Seramic (UK), Broken Brass Ensemble (NL), Twin Peaks (USA), Hooton Tennis Club (UK).

Foto: Black Honey, Paradiso 2016

Mooie namen, maar met alleen BrutusStefanie en Black Honey’s Izzy Bee zijn de vrouwelijke muzikanten helaas wel erg ondervertegenwoordigd. Dat kan dus alleen nog maar veel mooier worden.

Voor alle info over WTTV ga je naar: http://welcometothevillage.nl/welcome-to-the-village

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.