Death Valley Girls @ Club Vibes, Rotterdam, 11-06-2017

Girls go BOOM presenteerde i.s.m. Stagnation de laatste bandjesavond in Club Vibes, Rotterdam. Geen podium, maar gewoon op de vlakke vloer  opende Lijger met frontvrouw Zjantal Ypma met een lekkere set stevige rock ‘n roll. Gevolgd door de energieke, harde noiserock van het Utrechtse FOES met gitarist Melanie Kazemier die onschuldig oogt, maar ondertussen met drummer een heerlijke bak herrie produceert.

Hoofdact Death Valley Girls is de trashy rock ’n roll band rondom zangeres Bonnie Bloomgarden. Het kwartet uit Californië bracht vorig jaar het tweede album ‘Glow In The Dark’ uit bij Burger Records. Inspiratie hiervoor deed Bonnie op tijdens een verblijf van een jaar in een psychiatrische instelling waar ze vooral luisterde naar Black Sabbath en UFO en las over ruimtewezens. Live knalt de energie de zaal in, terwijl ze ondertussen steeds het contact zoekt met haar bandleden en het publiek. Het zijn dit soort rauwe, pure shows die je doen terug denken aan de jaren 70 en 80. Heerlijk ongepolijst!

 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.