Eerste namen voor Welcome To The Village

Welcome To The Village, ‘Het mooiste festivaldorp van Nederland’, heeft de eerste namen bekend gemaakt. Ze moet eerst nog even bevallen, maar dan komt Charlotte Cooper met The Subways naar Leeuwarden. Ook Torres is bevestigd.

Foto: Torres, Bitterzoet 2017

Naast deze vrouwen kunnen we Mark Lanegan Band, Thomas Azier, Warhaus, Motorpsycho, Strand of Oaks, Mykki Blanco, Ryley Walker, Declan McKenna,  Birth of Joy en Kuenta i Tambu noteren. Op voorhand een sterke line-up.

Welcome to The Village vindt plaats van 19 t/m 22 juli in recreatiegebied de Groene Ster, in Leeuwarden. De kaartverkoop start 28 januari

Voor alle info over WTTV ga je naar: http://welcometothevillage.nl

Please follow and like us:
fb-share-icon0

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.