Nieuw album en video van Reptilians From Andromeda

Reptilians From Andromeda is een garagepunk band uit Istanbul, opgericht door gitarist Tolga Özbey van de jaren 90 punkband Rashit en zangeres Aybike Celik Ozbey. In 2013 begonnen als instrumentale band Solar Chaos werd na de toevoeging van de zang van Aybike de naam veranderd in RFA. Merve Ertuğrul (bas), Mert Akgül (keyboards) en Orkun Bagatur (drums) completeren de band.

Na een hele serie EP’s bracht de band deze maand hun volledige album ‘Dialogues For Monkeys’ uit. Een album met, zoals ze het zelf omschrijven, ‘10 songs of life, death, truth and lies, love, lust, drugs and revolution’. Verwacht geen heel nieuw geluid, maar dat hoeft ook niet. Het is al een verademing om een positief underground geluid uit het verontrustende politieke klimaat van Turkije te horen.

 

 

Op de dag van de ‘blauwe supermaan’ lanceert de band hun derde video ‘Blue Moonlight’:

https://www.facebook.com/reptiliansfromandromeda/ 

Please follow and like us:
fb-share-icon0

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.