27 Nieuwe namen voor Best Kept Secret

Best Kept Secret festival maakt vandaag bekend dat Slowdive en Mogwai terug komen naar de Beekse Bergen. Maar ook Hinds was hier al eerder te bewonderen. Verder voor wat betreft vrouwelijke artiesten mooie namen als Altın Gün, Bedouine, Blu Samu, Jay Som, Jlin (live AV), Let’s Eat Grandma, Nadah El Shazly, Nana Adjoa, Nilüfer Yanya, Pale Waves, Pip Blom, Pitou en Vagabon.

Foto: Hinds, Best Kept Secret 2015

Eerder werden al Angus & Julia Stone, The Kills, Warpaint, Wolf Alice, Bully, Cocaine Piss, Downtown Boys, Flohio, Karen Elson, Lido Pimienta, Mattiel, Sudan Archives, Susanne Sundfør en Umfang, Chvrches, Khruangbin, NAAZ, Shanti Celeste, Superorganism en Waxahatchee bevestigd.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen via www.bestkeptsecret.nl Hier kun je ook alle andere bevestigingen en info vinden. Dagkaarten voor vrijdag 8 juni zijn inmiddels uitverkocht. Dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn wel beschikbaar, net als weekendtickets. Wacht niet te lang, mooier krijg je het dit jaar niet meer!

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.