Christine and the Queens en meer voor Best Kept Secret 2019

Nadat Best Kept Secret eerder al headliners Kraftwerk en Bon Iver bekend maakte komt het festival vandaag met maar liefst 53 nieuwe namen waaronder de afsluiter van de zondag… Christine and the Queens!

 Vorig jaar overtrof BKS zichzelf, en andere festivals, voor wat betreft het programmeren van vrouwelijke artiesten. Dat dit geen eenmalig maatschappelijk verantwoorde actie was bewijzen ze met een reeks prachtige namen voor de komende editie.

Foto: Christine and the Queens

Waar ze vorig jaar helaas verstek moest laten gaan is Aldous Harding opnieuw geboekt. Andere namen die naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek komen zijn o.a. Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, Liz Phair, Big ThiefIndian Askin, Julia Holter, Julien Baker, Kate TempestLizzo, Princess NokiaCaroline Rose, Cate Le Bon, DRKNGHTS COLLECTIVEEx Hex, Faye Webster, Hop Along, Jambinai, Lucy Dacus, Miya Folick, PriestsSnail Mail en The Beths.

Met zowel Julien Baker en Lucy Dacus in de line-up is het nu stilletjes hopen op Phoebe Bridgers zodat Boygenius compleet zou zijn.

Voor de volledige line-up tot nu toe en alle andere info ga je naar www.bestkeptsecret.nl

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.