Weekendtip: Le Butcherettes/INVSN @ Paard, Den Haag

De Mexicaanse Teri Gender Bender leidt een bewogen leven dat ze verwerkt in haar songs met Le Butcherettes en live explosief gebracht worden. Ze tourde als support met bands als The Mars Volta, Yeah Yeah Yeahs, Flaming Lips en opende voor The Dead Weather. Grootheden als Iggy Pop, Henry Rollins, Jello Biafra en John Frusciante werkten inmiddels samen met haar. Verwacht zondag 7 juli werk van het onlangs verschenen vierde album bi/MENTAL, maar ook het eerdere garage punk werk zal langs komen.

Foto: Le Butcherettes, Melkweg 2016

En dat is nog niet alles voor de zondag. Daarna is het de beurt aan het politiek geladen Zweedse postpunk gezelschap INVSN, de band van Dennis Lyzxén (Refused) met  Christina Karlsson (keys) en Sara Almgren (gitaar). Twee continenten die bij elkaar komen in de kleine zaal, dus verwacht een kleine aardbeving.

Voor alle info ga je naar: https://www.paard.nl/event/le-butcherettes-invsn/ 

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.