Blue Ruin @ De Groote Weiver, Wormerveer, 21-09-2019

In de jaren 80 was het heel normaal dat lokale jongerencentra en poppodia buitenlandse bands over de vloer kregen. Tegenwoordig moeten ze het echter vooral doen met bandjes uit eigen omgeving. Toch lukte het De Groote Weiver in Wormerveer om Blue Ruin te strikken. En dan heb je ook meteen drie nationaliteiten bij elkaar. Twee Italiaanse, gitariste Eliano Cargnelutti en bassiste Elettra Pizzale, een Duitse drumster Anna Monteith en een zangeres, Charlotte Tybalt, die over komt vliegen vanuit Nieuw Zeeland. Heel veel publiek trekken ze helaas niet, maar de (punk-)rock wordt met veel plezier en vol overgave gebracht met ruimte voor prima gitaarsolo’s van Eliano. De beelden…

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.