Marike Jager @ Podium Victorie, Alkmaar, 25-10-2019

Na een relatieve stilte van vijf jaar waarin Marike Jager moeder werd van drie kinderen bracht ze in september haar zeer goed ontvangen vijfde album ‘Hey Are You OK’ uit. De bijbehorende clubtour zou vorige week starten, maar doordat ze haar stem kwijt was moesten de eerste twee shows afgezegd worden. Een rampscenario na alle voorbereidingen. Gelukkig gaat het inmiddels beter met haar stem en kon Marike deze week alsnog van start. Zestien jaar nadat ze de Grote Prijs van Nederland won zag ik haar eindelijk weer eens op een podium. Gewoon lekker zichzelf te zijn en ondertussen met band een mooie energieke en afwisselende set neerzetten. Marike had wel een excuus om er een tijdje tussenuit te zijn, maar welk had ik eigenlijk om haar zo lang niet te hebben zien spelen…

Marike is nog te zien op:

31 okt   De Neushoorn, Leeuwarden

1 nov     Mezz, Breda

2 nov     Fluor, Amersfoort

De afgelaste optredens eerder in Zwolle en Middelburg zijn verplaatst naar volgend jaar.

Het interview dat ik eerder met Marike had kun je hier lezen.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.