Milou Mignon @ Synagoge, Groningen, 15-01-2020

Showcase festival Eurosonic Noorderslag heeft deze dagen de binnenstad van Groningen weer overgenomen. Naast het reguliere programma van het festival is er ook een uitgebreid, meestal gratis toegankelijk, randprogramma. Zo presenteert Vikings in Tibet voor het derde jaar op rij een gevarieerd programma onder de titel  Synagogue Showcase. In de goed gevulde synagoge zong en vertelde Milou Mignon met band haar luisterliedjes van o.a. haar aankomende EP ‘Stadskoraal’. Altijd op zoek naar verbinding. Ontwapenend mooi!

Naast de aankomende EP presenteert Milou met filmmaakster Sterre Slikkerveer op 13 februari de documentaire ‘Aquarium’ over de belevingswereld van Kokob, een Eritrese man met een visuele beperking. Hoe lukt het hem om verbinding te maken met de mensen in de stad? Naast de documentaire is er live muziek van Milou met muzikanten Jelle Visser (piano & zang) en Kevin van Moorsel (gitaar & zang). Volledig akoestisch in het intieme (er is plaats voor 15 mensen) Torpedo theater in Amsterdam.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.