Uit het archief: No Doubt @ Seat Beach Rock, Oostende (BE), 07-07-2002

In een zomer zonder festivals neem ik af en toe een duik in het archief op zoek naar niet eerder gepubliceerde foto’s bij Women In Music. Met dit keer beelden van het optreden van No Doubt tijdens het Seat Beach Rock festival in Oostende (BE) op deze dag, 18 jaar geleden.

In de zomer van 2002 reisden we af naar de Belgische kust voor het tweedaagse Seat Beach Rock festival op de modderige Wellingtonrenbaan van Oostende dat een fantastische line-up had neergezet met o.a. David Bowie, Garbage, Muse, The Prodigy, Jamiroquai, Paul Weller, Primal Scream en No Doubt. Gwen Stefani mocht met haar band op de tweede dag aantreden en slingerde al rondrennend over het podium de ene na de andere hit het publiek in. Geweldig optreden! De beelden…

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.