Misty Fields komt met alternatief ‘Het Bos In’

Eigenlijk zou Misty Fields dit jaar het 15 jarig jubileum vieren, maar dat werd noodgedwongen doorgeschoven naar volgend jaar. Wel komt de organisatie nu met een alternatief, ‘Het Bos In’. Drie dagen lang drie concertavonden met elke dag twee bands, dj’s en het Misty Fields gevoel en wel op 4, 5 en 6 september. Anderhalve meter festivallen dus voor 150 man vlakbij natuurgebied De Groote Peel bij Heusden met een mooie line up: Pip Blom, Personal Trainer, The Klittens, Nouveau Vélo, The Ballet Bombs en The Hi-Ballin’ Daddies

Foto: Pip Blom, Paradiso 2016

De ticketverkoop voor ‘Het Bos In’ start zaterdag 1 augustus om 10:00. Tickets (enkel dagkaarten) kosten €35,- inclusief twee consumpties en een maaltijd. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om tickets te bemachtigen en het festival gevoel te ervaren, verkopen we alleen dagkaarten en kunnen er maar twee tickets per transactie gekocht worden. Meer informatie over ‘Het Bos In’ en de kaartverkoop vind je op de website van het festival: www.mistyfields.com  

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.