Foto-expositie ‘Walk This Way’ in Haarlem

Vrijdag 26 maart lanceert Patronaat i.s.m. Frans Hals Museum, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Pletterij Debat en Cultuur en Toneelschuur & Filmschuur ‘Walk This Way’! Een culturele wandelroute en foto-expositie dwars door de Haarlemse binnenstad.

In een tijd dat concerten en theatervoorstellingen stil liggen exposeren twintig Haarlemse concert-, theater- en eventfotografen tot vrijdag 23 april ruim zestig werken in de etalages en ramen van lokale ondernemers, culturele instellingen en organisaties. De wandelroute volg je online; https://bit.ly/walkthisway-looproute, of door één van de QR-codes te scannen die komende week kriskras door de stad verschijnen.

Alvast een gezellige wandeling!

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.