Welcome To The Village 2021 gaat door!

Vandaag laat Welcome To The Village weten dat het festival deze zomer sowieso doorgaat. Gezien de mogelijkheden, mede bepaald door de richtlijnen van het RIVM, wel op een andere manier dan we gewend zijn. Zo zal het terrein in drie delen worden verdeeld en toegankelijk zijn voor 1500 bezoekers per dag, 500 per deel op het terrein. Ook zal het publiek de shows zittend op anderhalve meter van elkaar moeten volgen. Maar mochten er meer versoepelingen komen kunnen de stoelen altijd nog aan de kant. De groepen zullen na ongeveer tweeëneenhalf uur wisselen van terrein. Naast een ticket is een negatieve coronatest  nodig om toegang te krijgen tot het festival.

Met deze aankondiging maakt het festival ook de eerste 28 namen bekend waaronder: Roosbeef, The Visual, Silvie Kreusch, Slow Worries, Nana Adjoa, Global Charming, Charlotte Adigéry, Ciel, Froukje, Joya Mooi en Lewsberg. En ja, dat is voorlopig al een hele sterke line-up!

Welcome To The Village vindt plaats op 16, 17 en 18 juli 2021 in de Groene Ster te Leeuwarden. Op zaterdag 22 mei gaan de kaarten in de verkoop. Vanwege de bijzondere situatie zijn er dit jaar enkel dagtickets te koop, die 27,50 per stuk kosten. Kaarten zijn in beperkte oplage beschikbaar, aangezien een groot aantal kaartkopers voor de editie van 2020 hun ticket heeft doorgeschoven naar dit jaar.

Voor alle info ga je naar: https://welcometothevillage.nl/

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.