Phoebe Bridgers naar AFAS live

Even zag het er naar uit dat Phoebe Bridgers alleen de Europese festivals langs zou gaan, maar gelukkig is er vandaag door Friendly Fire bekend gemaakt dat ze op 20 juli naar de AFAS live komt.

Foto: Phoebe Bridgers @ Bitterzoet, Amsterdam 2018

Na debuutalbum Stranger in the Alps uit 2017 gaat het geleidelijk aan steeds harder met Phoebe, maar kunnen we haar nog in het intieme Bitterzoet bewonderen. Met Punisher uit 2020 lijkt haar definitieve doorbraak een feit. Tussendoor levert ze samen met Julien Baker en Lucy Dacus een prachtig album af onder de naam Boygenius. Ook maakt ze nog een album met Conor Oberst (Bright Eyes) als Better Oblivion Community Center waarmee ze in Paradiso staat. En nu is ze dan het club circuit ontstegen en staat ze in de AFAS live.

De kaartverkoop start vrijdag 8 april om 10:00 uur via www.phoebebridgerslive.nl 

 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.