Jubilerend Grauzone maakt line-up zo goed als compleet

Grauzone bestaat in 2023 10 jaar en dat wordt 3 dagen lang gevierd met een prachtige line-up. Het underground festival waarbij muziek, film en kunst elkaar aanvullen biedt vanaf het begin een unieke, gelijkwaardige man/vrouw verdeling. Vandaag maakt het festival het programma bijna compleet met o.a. Lebanon Hanover, Rosa Anschutz, Belgrado, celliste Jo Quail, Death Valley Girls, Makthaverskan en niemand minder dan Lesley Woods (Au Pairs).

Foto: Death Valley Girls, Club Vibes, Rotterdam 2017

 

Eerder waren er al bevestigingen van o.a. A Place to Bury Strangers, Zanias, Tempers, Minuit Machine, Lambrini Girls, Emma Ruth Rundle, Patriarchy, Vulva, Panic Shack, Neu Romancer, Ach Code, Library Card, Ultra Sunn, Reymour en Dame Area.

Grauzone vindt plaats op 10, 11 en 12 februari 2023 op diverse locaties in en rond Paard, Den Haag.

Voor de complete line-up en alle info ga je naar: https://www.grauzonefestival.nl/

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.