Coeur de Pirate in november naar de Melkweg

Vorige maand was de Tolhuistuin vele malen te klein voor de Canadese Béatrice Martin aka Coeur de Pirate. Ze had het toen zo naar haar zin in Nederland dat ze al liet vallen dat ze waarschijnlijk in het najaar terug zou komen en die bevestiging is er dan nu. Op 28 november staat ze in de Max van de Melkweg. Een enorm verschil met de intieme Tolhuistuin, maar gezien haar optreden daar moet ze die gemakkelijk aan kunnen.

Voor iedereen die er toen niet bij kon zijn of weer even wil nagenieten: https://www.womeninmusic.nl/2016/04/17/coeur-pirate-tolhuistuin-15-04-2016/

Website Coeur de Pirate

Website Melkweg

Coeur de Pirate

Foto: Béatrice Martin, Coeur de Pirate, Tolhuistuin 2016

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.