July Talk @ Paradiso, Amsterdam, 07-09-2016

Gisteren presenteerde Pinguin Radio de Canadese band July Talk in Paradiso. Onder aanvoering van Peter Dremainis  met zijn Tom Waits achtig stemgeluid en zangeres Leah Fay brachten ze een combinatie van rauwe rootsrock en energieke indiepop.  Een geluid dat ook af en toe herinneringen opriep aan onze eigen The Plastic Dolls uit de jaren 80. De  chemie tussen de twee zorgde voor een broeierig en dampend avondje in de bovenzaal waar opvallend veel Amerikanen en Canadezen aanwezig waren. Wat een energie, wat een plezier…  wat een geweldige live band!

Als je ze gemist hebt kun je ze nog zien in Vera, Groningen (8/9), Appelpop, Tiel (9/9) en Atak, Enchede (10/9)

Zie ook het verslag op: http://pinguinradio.com/

2 gedachten over “July Talk @ Paradiso, Amsterdam, 07-09-2016

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.