Festival Les Femmes s’en Mêlent 2017

Het in 1997 opgerichte Les Femmes s’ent Mêlent is een showcase festival speciaal gericht op veelbelovende vrouwelijke artiesten. Oorspronkelijk  was het een festival voor één nacht in Parijs op de Internationale Vrouwendag, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een meerdaags festival verspreid over meerdere steden in Frankrijk en België.

les femmes s'ent melent 2017 01

Voor deze 20e editie zijn tot nu toe de volgende artiesten bekend gemaakt:  Austra (CA), Barbi(e)turix (FR),Blondy Brownie (BE), Cannery Terror (FR), Corine (Fr), Emilie & Ogden (CA), Itasca (US), Hurray For The Riff Raff (US),  Jessy Lanza (CA), Laurel (UK), Keren Ann (Fr), Laura Cahen (FR), Les Demoiselles s’en mêlent ( Victorine + Kumisolo) (Fr), Little Simz (UK), Lowly (Dk), Louise Roam (Fr), Mesparrow (Fr), Michelle Gurevich (Chinawoman) (CA), Morgan Hammer (Fr), Nilüfer Yanya (UK), Nova Twins (UK), Pi Ja Ma (FR), Pink Oculus (NL), Rebeka Warrior (Sexy Sushi – Dj set) (FR), Ropoporose (Fr), Sandor (CH), Soley (IS), Sônge (Fr) en Tamara Goukassova (Fr).

 Festival  Les Femmes s’en Mêlent vindt plaats van 23 maart t/m 8 april in Parijs en andere steden. Voor alle info ga je naar: http://www.lfsm.net/fr/programme/paris.html

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.