Kate Nash met ‘Made Of Bricks’ naar de Melkweg

In september 2007 bracht Kate Nash haar debuutalbum ‘Made Of Bricks’ uit in Europa. Een album vol lieflijk gezongen liedjes, met een vinnige ondertoon en een heerlijk accent. Ze won er een Brit Award mee. In maart van datzelfde jaar was ze zelfs al te bewonderen op London Calling in de bovenzaal van Paradiso. Na dit succes sloeg ze een andere weg in, meer rebels en feministisch, maar echt punk werd het niet. Live kwamen de nummers van haar debuutalbum ook nog maar weinig aan bod. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van ‘Made Of Bricks’ heeft ze nu een uitgebreide tour gepland waarbij ze op 21 augustus de Oude Zaal van de Melkweg aandoet. De voorverkoop start 31 maart.

Voor alle info ga je naar: https://www.melkweg.nl/nl/agenda/kate-nash-21-08-2017/

Kate Nash

Foto: Kate Nash, Paradso 2007

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.