The Mysterons @ Sugarfactory, Amsterdam, 23-03-2017

In 2015 bracht The Mysterons al een EP uit, maar onlangs zag hun debuutalbum ‘Meandering’ dan eindelijk het levenslicht. Een heerlijke plaat vol psychedelica vermengd met Turkse pop en Indiase klanken. Speels, met steeds verrassende wendingen in ritme en melodie. En altijd weer die heldere, dromerige zang van Josephine van Schaik daar boven uit. Gisteren was de officiële release in een bomvolle Sugarfactory in Amsterdam. Een thuiswedstrijd die nog intenser beleefd werd dan de EP-release twee jaar geleden in de OT301. Live staat de band inmiddels als een huis en niets lijkt een doorbraak dan ook nog verder in de weg te staan.

Ga ze zien:

24 Maart, Podium Asteriks, Leeuwarden

07 April, Fluor Cafe, Amersfoort

08 April, De Klos, Emmeloord

26 April, Life I Live Festival 2017, Den Haag

02 Mei, Doornroosje, Nijmegen

03 Mei, Maassilo, Rotterdam

06 Mei, Altstadt Eindhoven, Eindhoven

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.