Pumarosa @ Tolhuistuin, Amsterdam, 28-04-2017

Het Britse Pumarosa zagen we al twee keer in Paradiso op het London Calling festival. De laatste keer zelfs in de grote zaal waar ze ook een andere ambitie met een grootser geluid toonden. Vandaar dat de volgende stap naar de Tolhuistuin logisch lijkt, maar de zaal is verre van uitverkocht. En dat is jammer, want het is juist mooi om deze band onder leiding van Isabel Munoz-Newsome te zien ontwikkelen. De jurk heeft ze verruild voor een rode broek waardoor ze een veel stoerdere uitstraling krijgt. Het geeft haar ook meer bewegingsvrijheid waardoor de presentatie feller is. En aan nummers als ‘Honey’, ‘Cecile’ en ‘Dragonfly’ ligt het ook niet. Stuk voor stuk prima songs, maar voor het grote publiek waarschijnlijk net te alternatief. Om dat te bereiken zullen ze echt meer van het kaliber ‘Priestess’ moeten maken.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.