The Big Moon @ Paradiso, Amsterdam, 06-05-2017

In 2015 was The Big Moon voor het eerst te zien in Paradiso op het London Calling festival en in februari van dit jaar stonden ze nog in het voorprogramma van Foxygen in de grote zaal. Gisteren startten Juliette Jackson, Soph Nathan, Celia Archer en Fern Ford trots hun korte Europese tour als headliner in de bovenzaal van Paradiso en deden dat met strak spel en heel veel plezier. Het debuutalbum ‘Love In The 4th Dimension’ kwam in april van dit jaar uit en kwam in zijn geheel voorbij aangevuld met ‘Nothing Without You’ van hun EP ‘The Road’, Something Beautiful (B-side ‘Cupid’) en de Madonna cover ‘Beautiful Stranger’. En als na afloop het aanwezige publiek je merch grotendeels opkoopt kun je rustig concluderen dat je toch iets heel erg goed hebt gedaan!

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.