Katie Von Schleicher naar Sugarfactory

Katie Von Schleicher is een muzikante uit Brooklyn, New York die we vorig jaar al zagen als support van Aldous Harding in de Schellingwouderkerk. Nadat ze in 2015 de EP ‘Bleaksploitation’ had uitgebracht, kwam ze vorig jaar met haar debuutalbum ‘Shitty Hits’. Een afwisselend album met deels wat trage, donkere nummers, maar ook wel wat pakkende, zonnige popliedjes met altijd die prachtige stem. Maar zoals de titel al doet vermoeden slaan ze commercieel niet erg aan. Reden te meer om haar op 14 mei te gaan bewonderen in de Sugarfactory.

Foto: Katie Von Schleicher, Schellingwouderkerk 2017

De support zal worden verzorgd door Eerie Wanda, de band rond Marina Tadic.

Voor alle info ga je naar: https://www.sugarfactory.nl/event/katie-von-schleicher-us/ 

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.