Nieuwe track en shows Annelie

Vandaag heeft Annelie haar nieuwe track ‘Full’ uitgebracht. Het is de derde single afkomstig van haar debuutalbum ‘After Midnight’ dat op 14 september verschijnt. Een dag eerder, op donderdag 13 september, treedt de Rotterdamse pianiste op in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré en zal ze haar eerste langspeler live spelen.

‘After Midnight’ is Annelie’s debuutalbum met instrumentale nummers waarin subtiliteit en kalmte hand in hand gaan met emotionele kracht en wispelturige spanning. Hierop laat ze horen hoe ze schetsmatige ideeën, losse flarden van melodieën en een weelde aan inspiratie omzet in spaarzame pianocomposities die feilloos in elkaar overvloeien.

Live:

– 13 september, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

– 21 oktober, Amsterdam Dance Event, Paradiso Noord

Photo by Lieke Romeijn

 

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.