Patti Smith @ Paradiso, Amsterdam, 06-08-2018

Na twee uitverkochte concerten in De Duif in mei van dit jaar stond Patti Smith vanavond weer in haar geliefde, stampvolle Paradiso. Een verbonden vinger zorgde er voor dat ze niet in staat was om gitaar te spelen, maar dat was geen ramp voor de mensheid, lachte ze. Wat we wel kregen was een krachtige, gedreven vrouw met een boodschap die ouderwets over het podium spuugde. Mooi ook dat ze op 71 jarige leeftijd een nieuw jong publiek aanspreekt. Kippenvel bij ‘Pissing In A River’. De beelden…

Een gedachte over “Patti Smith @ Paradiso, Amsterdam, 06-08-2018

  1. I was surprised at her strength and energy that she so lovingly shared with us tonight . An amazing woman gave a concert to be remembered as really great.
    Her voice , her anecdotes, her passion , and not least , the music , was top class
    Patti , we loved you tonight , come back soon .

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.