Nieuwe namen Best Kept Secret 2020

Gisteren maakte directeur Maurits Westerik in de podcast van 3FM-dj Vera Siemons de nieuwe namen voor de aankomende editie van Best Kept Secret bekend. Vandaag zijn ze toegevoegd op de site. Onder de 22 namen die van Courtney Mary Andrews, Khruangbin, Angel Bat Dawid, Ela Minus, Eve Owen, JFDR, Pip Blom, S10, Wies en Waltzburg.

Foto: Courtney Marie Andrews, Paradiso, Amsterdam 2017

Naast headliners The National, The Strokes en Massive Attack werden eerder o.a. al Amyl & The Sniffers, Marika Hackman, Belle and Sebastian, Metronomy, Weyes Blood, Maggie Rogers, Automatic, Los Bitchos, GHUM en Jessica Pratt aangekondigd.

De achtste editie van Best Kept Secret vindt plaats van 12 tot en met 14 juni 2020 op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Voor de volledige lijst en verdere info ga je naar: https://www.bestkeptsecret.nl/

Please follow and like us:
fb-share-icon0

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.