Nieuwe shows en live video Blue Crime: Cannonball

Het nieuwe album van Blue Crime, “I’m Afraid We Became One”,  zou oorspronkelijk in april van dit jaar uitkomen. Vandaag maakt de band bekend dat de release gepland staat voor 4 september 2020. De release wordt gevierd met een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Foto: Blue Crime, albumrelease OCCII, Amsterdam 2015

Ter promotie hiervan verschijnt alvast een nieuwe live video die vorig jaar werd opgenomen tijdens het Endless Daze festival in Zuid Afrika. 

Naast de tour in Zuid Afrika speelde Blue Crime ook in Noord Amerika en Europa waaronder het Meltdown festival op uitnodiging van The Cure frontman Robert Smith. Met de vernieuwde band speelt Blue Crime in september een aantal shows in Nederland:

Vrij 4 September – Melkweg, Amsterdam (+ Spill Gold en Alien Baby Collective)

Do. 17 september – Burgerweeshuis, Deventer

Vrij. 18 september – Ekko ACU, Utrecht (+ Flowers)

Za. 19 september – De Pul, Uden

Zo. 20 september – Gigant, Apeldoorn

“I’m Afraid We Became One” komt uit via het muziekcollectief Meduse Magiq. Het vinyl album is alvast te bestellen via: https://bluecrime.bandcamp.com/. Bandcamp keert op vrijdag 3 juli 100% van de opbrengst van de verkopen direct uit aan de artiesten.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.