Phoebe Bridgers @ AFAS live, 20-07-2022

Vier jaar geleden zag ik Phoebe Bridgers nog in het intieme Bitterzoet met werk van het prachtige debuutalbum Stranger In The Alps, maar sinds haar tweede album Punisher uit 2020 is het hard gegaan met haar. Vanavond staat ze dan ook in een goed gevulde AFAS live waar ze zelf het voorprogramma komt aankondigen… Sloppy Jane, haar eerste bandje voordat ze solo ging. Vanaf opener Motion Sickness zingen de veelal nieuwe jonge fans alles woord voor woord mee. Dat is even wennen wanneer je haar muziek tot nu toe beschouwde als luistermuziek net als de onpersoonlijke locatie wennen is in vergelijking tot Bitterzoet of een zaal als Paradiso. Maar de snel groeiende schare fans is een waardering voor haar werk en brengt nu eenmaal veranderingen met zich mee. Het is haar vooral ontzettend gegund. De beelden…

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.