Suki Waterhouse @ Tolhuistuin, Amsterdam, 25-11-2022

Suki Waterhouse is model, actrice, maar bovenal ook muzikante. Begin dit jaar bracht ze haar debuutalbum I Can’t Let Go uit bij het Sub Pop label, onlangs gevolgd door de EP Milk Teeth waarop eerder uitgebracht werk staat, waarvan de single Brutally al uit 2016 stamt. Ze heeft inmiddels een fanatieke schare, vooral jonge fans, aan zich gebonden. Opgewonden tieners die werkelijk overal met OMG op reageren en elk nummer luidkeels meezingen. Als je Suki zelf had willen horen zingen had je beter thuis het album op kunnen zetten. Maar Suki, die vanavond voor het eerst in Amsterdam speelt, vindt het allemaal wel vermakelijk en heeft het prima naar haar zin op het podium. Ze neemt dan ook alle tijd om met alle aangereikte mobieltjes foto’s te maken van het publiek en neemt brieven, chocoladeletters en andere cadeautjes in ontvangst. De TikTok generatie beleeft concerten op haar eigen manier en verlaat deze avond zielsgelukkig de Tolhuistuin. De beelden…

Plaats een reactie

This function has been disabled for Women in Music.