Courtney Barnett curator van Sonic City 2018 in Kortrijk

Op 9, 10 en 11 november vindt in het Belgische Kortrijk Sonic City plaats dat dit maal niemand minder dan Courtney Barnett als curator heeft aangesteld. En dat heeft een werkelijk fantastische line-up opgeleverd. Alleen al op de toegevoegde pre party op 9 november staan Zola Jesus, Facs en Emma Ruth Rundle.

Op de zaterdag kun je naar Courtney Barnett zelf of naar Mint Field, The Coathangers, Beverly Glenn Copeland, Let’s Eat Grandma, Eleanor Friedberger, Joan As Police Woman… te veel om op te noemen. En dan is er nog de zondag met o.a. Goat Girl, Dream Wife, Stella Donnelly, Jen Cloher en Snail Mail. Laat jezelf overdonderen en bekijk de voorlopige line-up hier: https://www.wildewesten.be/nl/festival/sonic-city-2018

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.