Amanda Palmer naar De Meervaart

De Amerikaanse zangeres en multi-instrumentalist Amanda Palmer komt op woensdag 4 september 2019 in het kader van haar No Intermission – An Evening Of Piano, Pain & Laughter-tour naar Theater de Meervaart in Amsterdam.

Foto: The Dresden Dolls, Melkweg 2004

Amanda Palmer brak 15 jaar geleden door als de vrouwelijke helft van het punk cabaret-duo The Dresden Dolls. Sinds de release van haar solo debuutalbum Who Killed Amanda Palmer in 2008 is ze echter voornamelijk actief als soloartiest. Naast haar muzikale carrière is de creatieve duizendpoot Palmer pro-choice activist en komt ze op voor de rechten van vrouwen en leden uit de LGBT+ community. Door de jaren heen heeft ze een enorme fanbase opgebouwd die haar door crowdfunding ondersteunt in haar vele creatieve projecten. Ook haar nieuwe album ‘There Will Be No Intermission, dat op 8 maart zal uitkomen, is mede hierdoor tot stand gekomen.

De kaartverkoop start op dinsdag 26 februari 2019 om 15:00 uur via Ticketmaster.   

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.