London Calling gaat door!

Na drie ‘verloren’ edities zal het London Calling festival dan eindelijk weer doorgang vinden en wel op 29 en 30 oktober in Paradiso. Er zijn nog wel een paar afzeggingen (Lazarus Kane, The Muckers en Buzzard Buzzard Buzzard), maar daarvoor wel een hele mooie vervanging in de vorm van PVA. Vanaf vandaag zijn de dagtickets in de verkoop gegaan, maar ook het passe-partout is natuurlijk verkrijgbaar.

Tevens is de dagindeling bekend gemaakt. Voor de vrijdag kijken we uit naar The Ninth Wave, NEWDAD, PVA, Coach Party en in het bijzonder naar Wet Leg. Rhian Teasdale en Hester Chambers gaan hard en brachten met hun voorliefde voor Franse disco onlangs hun tweede single Wet Dream uit.

Op zaterdag is het de beurt aan o.a. Chubby & The Gang, Molly Payton, The Lovely Eggs en misschien al wel het hoogtepunt van de avond King Hannah.

Voor alle info en ticket verkoop ga je naar: www.londoncalling.nl.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.