Milou Mignon @ Torpedo theater, Amsterdam, 13-02-2020

Zangeres en theatermaker Milou Mignon presenteerde in het intieme, sprookjesachtige Torpedo theater in Amsterdam haar nieuwe album Stadskoraal. Een album gemaakt vanuit de gedachte dat we allemaal in ons eigen aquarium leven en hoe we daar uit kunnen breken en de verbinding met anderen aan kunnen gaan. Het album wordt als digitale download aangeboden in een prachtig vormgegeven boekje met teksten van Milou en illustraties van Tessa van Vuren. Illustraties die ook verwerkt zijn in de documentaire Aquarium in samenwerking met Sterre Slikkerveer die ook op de release avond vertoond wordt en waarin Kokob, een blinde man van Eritrese afkomst gevolgd wordt. Naast de vertoning van de documentaire zingt Milou een aantal liedjes van haar album, begeleid door Jelle Visser op piano. Van het publiek wordt ook wat gevraagd, want verbinding maken vraagt om interactie.

Verbinding kun je zelf nog maken bij een van de volgende optredens:

23 februari         Café Camille, Beverwijk

26 februari         De Bakkerij, Castricum

28 februari         A Beautiful Mess, Amsterdam

29 februari         Timboektoe, Velsen-Noord

Meer informatie over Stadskanaal en Aquarium kun je lezen in het interview dat Women In Music onlangs met Milou had.

Een reactie plaatsen

This function has been disabled for Women in Music.